19 November 2011

Kalau saya ada boyfriend

Kalau saya ada boyfriend first of all, saya nak cakap terima kasih kerana sudi ambil saya as girlfriend awak or part time lover awak or full time bestbest friend awak or stalker tegar awak or quarter time mother awak or bodyguard awak tanpa gaji or future-wife-awak ;p


Kalau saya ada boyfriend saya tak kisah pon awak nak panggil saya apa. Sayang, Baby, Darling, Cinta, Manja, Girl, Kau, Snow White, Cinderella, Katy, Siti Nurhaliza, Lisa Surihani, Tiz Zaqiyah pon takpa. Tapi kalau boleh panggil lah saya dengan nama yang unik sebab saya tanak sama dengan typical couple dekat luar tuh. Dorang dorang lah, kita-kita lah. Boleh? Aik td cakap tak kisah? Oke majuk ah :/


Kalau saya ada boyfriend saya nak mintak maaf kalau masa first date nanti awak rasa awak tengah cakap dengan tunggul kayu. Awak jangan lah marah and decide tanak dating dengan saya lg lepas ni. Sesungguhnya saya tengah tahan malu time tuh. Malu taw date ngan awak. Erh bukan sebab awak pakai kasut sebelah lain sebelah lain. Tp sebab saya tak percaya yg saya tengah dating dengan awak. Erh lebih-lebih lagi bila saya memang dah syiokk habeh dekat awk. Erh suke lettteww orang dah lama minat dia XD


Kalau saya ada boyfriend saya nak mesej  24/7 dengan awak macam member-member saya text dengan bebiboi dorang. Awak ada masa ke takde mase ke saya tak peduli. Saya nak awak layan saya jugak! Perghhhh, kalau perangai saya mcam ni seminggu awak tahan la. Tp masuk minggu kedua, tak hari Isnin, hari Rabu mesti saya kena tinggal dengan awak. Relax la awak saya tak macam tu *bertuahkan awak dapat saya :) Saya tahu kita ada life masing-masing. Awak text just to say good morning, good evening, good night pon dah memadai bagi saya. Or nak lebih romantik text lah saya pukul 3pagi just nak cakap I LOVE YOU *hushh, melting guwe*


Kalau saya ada boyfriend saya nak buat boyfriend saya bangga bila bersama dengan saya. Saya nak boys lain jelez dengan awak coz awak ada saya. Biar dorang jealous yang dorang takda girlfriend yang se-gorgeous/ cun/ hot/ sexy/ menggoda/ cantik/ ayu/ comel/ understanding/ caring macam saya ni. Awak jangan lah muntah bila saya puji diri sendiri ni saya cakap semua benda betul ;D


Kalau saya ada boyfriend saya nak date dengan awak hari-hari. Tu pon kalau awak dekat ngan saya. Kalau jauh every weekend lah kita dating-dating. Tak perlu pon nak bawak saya dating dekat Hotel 100bintang, Gunung Everest, Tembok Besar China, Taj Mahal ataupun tempat-tempat yang awak tak mampu. Taman Rekreasi , tepi tasik/kolam, bawak saya pegi picnik then bawak bekal dari rumah. Awak plak yang masak kan bekal tu kan lebih indah. Someday, saya akan cerita kat anak-anak kita betapa romantik nya Daddy mereka. Itupun kalau awak jodoh saya.


Kalau saya ada boyfriend saya nak buka puasa dengan boyfriend saya. Please please please tunaikan permintaan saya yang satu ni. Saya dah tanam impian ni since sekolah menengah taw! Saya nak boyfriend saya bacakan doa buka puasa tuk saya barulah rasa macam lakibini *gatal*  Lepas penat berpuasa then buka puasa dengan tersayang kan lebih nikmat puasa tuh? Awak jangan lah goda saya nanti hilang lah nikmat puasa tuh =,= 


Kalau saya ada boyfriend saya nak jadi girlfriend yang memahami. Sebab saya pun nak awak paham saya macam saya paham awak. Kalau saya ada silap kat mana mana tegurlah saya secara berhemah. Awak tahu kan saya tak sempurna? Insyaallah, saya akan lengkapi segala kekurangan awak dan sempurnakan segala kelebihan awak.


Kalau saya ada boyfriend saya nak awak baca entry saya ni ^^









6 comments:

  1. oh man, aku trbace...is this mean im ur boyfren? hahahaha LOL! ;D

    ReplyDelete
  2. rain: kau memang BF HENSEM aku kan? <3

    ReplyDelete
  3. kak zoey: amin. Doakan saya dpt boyfriend cepat ;)

    ReplyDelete
  4. haha sweet! cepat-2 crik pgnti.. =)

    ReplyDelete

Followers